Вбили окупанти: на Харківщині чоловік поховав дружину у дворі їхнього будинку (ФОТО)

Через постійні обстріли з боку окупантів чоловік зміг поховати свою вбиту дружину лише біля будинку

Щодня російські загарбники продовжують обстрілювати Харківщину та вбивати мирних мешканців. Правоохоронці задокументували черговий злочин російських військових на території області. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, в березні поточного року військові Росії обстрілювали село Мала Рогань. Один зі снарядів потрапив до житлового будинку. На той момент у ньому була 73-річна жінка. Внаслідок цього вона загинула на місці події.

picture

Чоловік убитої зміг поховати жінку у дворі їхнього будинку, оскільки постійні обстріли з боку російських окупантів не дозволяли відходити далеко.

picture

Після цього чоловік звернувся до окружної прокуратури та заявив про те, що сталося. Зазначається, що за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували відомого російського солдата. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися