Обстріл Харкова 8 червня: що відомо

Стали відомі деякі подробиці сьогоднішнього обстрілу Харкова

Російські окупанти продовжують щодня обстрілювати райони Харкова та Харківську область. Сьогодні мешканці міста знову почули вибухи. Радник голови Харківської облради Наталія Попова на своїй сторінці у Facebook повідомила деякі подробиці.

Вибухи у місті прогриміли вдень 8 червня. За словами Наталії Попової, російські загарбники вдарили по одному зі спальних районів Харкова. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу постраждали двоє людей. Про їхній стан поки що нічого не відомо.

Докладніша інформація про сьогоднішній обстріл Харкова встановлюється.

Нагадаємо, що вчора в ефірі цілодобового телемарафону мер Харкова Ігор Терехов розповів про черговий обстріл міста, який окупанти вчинили 7 червня. Внаслідок пригоди від отриманих травм загинула одна людина і ще 6 людей отримали поранення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Цього разу було зруйновано найпопулярніший супермаркет. У торговельній мережі прокоментували пригоду.

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися