У Харкові зруйновано популярний супермаркет (ФОТО, ВІДЕО)

Супермаркет відновить роботу найближчим часом

Сьогодні вночі російські окупанти вкотре обстрілювали Харків. Ракета потрапила в один із супермаркетів мережі "Восторг" в Індустріальному районі міста. Про це повідомили на офіційній сторінці магазину у Facebook.

За інформацією джерела, зараз на місці пригоди розбирають завали. Попри значні пошкодження, роботу супермаркету планують відновити найближчими днями.

"Ми встоїмо! Як би не було боляче і сумно, попри жах - ми вистоїмо і переможемо! Бо це - Наше Життя! Дякуємо всім за підтримку! Нас не зломити, ми вистоїмо!", - йдеться у повідомленні.

picture

Фото - Харьковские известия

У популярному українському Telegram-каналі опублікували відео з камер відеоспостереження у супермаркеті, які зафіксували момент прильоту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У ХОВА розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові на Центральному ринку впіймали торговців гуманітарною допомогою. В одного з них виявили консерви, ще одна жінка торгувала товарами, на які вона не мала сертифікатів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися