105-й день війни: що відбувається у Харківській області

Противник не припиняє вогневу поразку у бік позицій наших військ навколо Харкова

Сьогодні проходить 105-й день повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші воїни продовжують захищати рідну землю і дають гідну відсіч ворогові. Про те, яка зараз ситуація в Харківській області, на своїй сторінці у Facebook повідомив представник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

За словами джерела, російські окупанти на Харківському напрямку зосередилися на утриманні зайнятих позицій та недопущенні подальшого просування Українських військ до Державного кордону. Для цього супротивник посилив угруповання за рахунок перекидання однієї БТГр зі складу 2 А центрального військового округу до району села Веселе.

У районі Пашкове, що за 25 кілометрів на південь від міста Ізюм у Харківській області, загарбники ведуть повітряну розвідку із застосуванням БПЛА з метою уточнення становища наших військ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Цього разу було зруйновано найпопулярніший супермаркет. У торговельній мережі прокоментували пригоду.

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися