"Історія з обстрілами Харкова – надовго", - Арестович

Харків'ян просять не ігнорувати сигнали тривоги і щоразу проходити в укриття, оскільки зараз це особливо важливо

Харків та Харківська область щодня перебувають під обстрілами. Крім того, стало відомо, що противник намагався рухатись на Старий Салтів, а також на Російську Лозову. Про це радник глави офісу президента Олексій Арестович розповів в ефірі на YouTube-каналі "Фейгін Live".

За словами Арестовича, російські окупанти зараз постійно б'ють по Харкові різними коштами. Він також наголосив, що Харків - це класичне прифронтове місто, по якому завдаються удари. В результаті гинуть люди, а також зазнають серйозних поранень.

У зв'язку з цим Арестович в черговий раз звернувся до мешканців Харкова та Харківської області із закликом не нехтувати сигналами повітряної тривоги та негайно йти в укриття та залишатися в безпеці до відповідних повідомлень про закінчення тривоги.

Крім того, радник голови ВП наголосив, що по можливості дітей, а також пенсіонерів краще тимчасово перевезти у безпечніші місця в країні. На думку Арестовича, історія з обстрілом Харкова швидко не закінчиться.

"Ще раз закликаю харків'ян не нехтувати сигналами повітряної тривоги, йти в укриття, берегти дітей, а по-хорошому, так і вивезти дітей звідти, старих людей. Боюся, що історія з обстрілами Харкова – надовго", - сказав Арестович.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Відомий футболіст прокоментував обстріл Харкова. Він зазначив, що місця, які були йому дорогі через теплі спогади, тепер перетворені на руїни внаслідок обстрілу з боку російських окупантів.

• Війська РФ завдали масованих ракетних ударів по всій Харківській області. Окупанти обстріляли 20 міст та сіл у Харківській області з використанням артилерії, мінометів, авіації. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, що війська РФ зібрали велику кількість сил на півночі від Харкова, а саме місто знову стало прифронтовим.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися