На Харківщині ЗСУ "підсмажили" російських окупантів (ВІДЕО)

Чергова партія загарбників була успішно ліквідована

На півночі Харківської області наші захисники влаштували на окупантів справжнє полювання. В результаті було знищено техніку ворога, а також чергову партію самих окупантів. Про це радник глави МВС Антон Геращенко повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

За словами Геращенка, над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ.

Відповідні відео з'явилися у Telegram-каналі радника глави МВС. На кадрах видно, як українські воїни б'ють точними ударами по замаскованій техніці військових Росії.

"Так наші Герої підсмажують рашистів на Півночі Харківської області", - зазначив Геращенко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев раніше заявляв, що війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, тривала зачистка залишених маленьких військових груп РФ. Після його слів через тиждень ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку та відкинули ворога. Наразі РФ доводиться зміцнюватись у Харківській області та перекидати додаткові сили для утримання вже зайнятих позицій.

•   Терехов прокоментував готовність Харкова до бою. За словами мера міста, останнім часом ворог почав використовувати озброєння, яке дістає до Харкова. У зв'язку з цим у місті роблять укріпрайони.

 Українські Himars знищили російський командний пункт у Харківській області. За попередніми даними, 8 військовослужбовців загинули та понад 13 поранені.

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися