У Харкові завдано ракетного удару по заводу: як він тепер виглядає (ФОТО)

У Мережі з'явилися фото зруйнованого заводу

Російські окупанти обстріляли промислову зону в одному із районів міста Харків. В результаті було пошкоджено завод. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, пізно ввечері 28 червня російські військові вкотре обстріляли Харків. Вибухи сталися у Слобідському районі міста. Пізніше стало відомо, що загарбники завдали ракетного удару по заводу, розташованому в цьому районі. Вказані дії призвели до пошкодження підприємства.

picture

У прокуратурі зазначили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни було розпочато досудове розслідування. Першочергові слідчі дії провадяться співробітниками відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП у Харківській області.

picture

Надалі матеріали кримінального провадження будуть передані за підслідністю до Управління СБУ у Харківській області.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.

• У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.

 Чи є загроза повторного наступу окупантів на Харків? Чому місто продовжувати страждати від обстрілу? Як зараз загалом ситуація в Харківській області? За яких умов вона може змінитись? За відповідями за ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник розповів про те, як зараз живе блокадний Ізюм і що там роблять окупанти. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися