На Харківщині було завдано удару по позиції російських окупантів (ВІДЕО)

У Мережі опублікували ефектне відео удару по загарбниках

У Харківській області за ворожою позицією було завдано потужного удару з дрону. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ України.

За словами джерела, удар по російських окупантах нанесли прикордонники з дрону. Насамперед безпілотник провів розвідку, а потім скинув на позицію ворога вибуховий пристрій.

Ефектне відео розгрому російських військових було опубліковано також у Telegram-каналі МВС України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Колишній Міністр оборони т.зв. Донецької Народної Республіки та відкритий ворог України Ігор Іванович Стрєлков вважає, що РФ не зможе взяти агломерацію Слов'янськ-Краматорськ та основні бойові дії можуть перейти на Харківський напрямок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися