Ситуація у Харкові та області на 6 липня - ХОДА

Вночі окупанти обстріляли одразу кілька районів Харків

Російські окупанти продовжують щодня завдавати ударів по Харкову та Харківській області. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про ситуацію у місті та області на 6 липня.

Сьогодні вночі ворог обстрілював з території Росії відразу кілька районів Харкова - Київський, Основ'янський та Новобаварський. За словами Синєгубова, після півночі було завдано ракетного удару по Основ'янському району. Потрапили відкритою територією. У Новобаварському районі "приліт" був у адміністративну будівлю. Внаслідок цього частина приміщення була зруйнована. У Київському районі через ракетний удар фактично знищено приміщення вищого навчального закладу

На Харківщині за останню добу російські окупанти обстрілювали Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони. Горіли житлові будинки, відкриті території, поле із пшеницею.

Зазначається, що внаслідок обстрілів постраждали троє людей: двоє – мешканці Чугуївського району, серед них однорічна дитина та 64-річний чоловік, один – 50-річний мешканець Ізюмського району. Останнього госпіталізували.

Олег Синєгубов наголосив, що українські воїни успішно утримують позиції, тому в Харківській області всі наступальні дії РФ – безуспішні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, розташовану в Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.



Джерело: https://t.me/synegubov/3578
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися