На Харківщині окупанти знищили АЗС (ФОТО)

На АЗС внаслідок влучення ворожих боєприпасів сталася пожежа

У Чугуївському районі Харківської області російськими окупантами знищено автозаправну станцію. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, вранці 6 липня ворожі війська здійснили черговий обстріл міста Чугуїв. Внаслідок влучення боєприпасів сталася пожежа та руйнація торговельного об'єкта. Крім того, на автозаправній станції трапилося спалах двох бензоколонок.

picture

Площа пожежі становила близько 40 кв. До ліквідації пожежі було залучено рятувальників 50 пожежно-рятувальної частини з міста Чугуїв. За попередньою інформацією, постраждалих та загиблих немає.

picture

Зазначається, що завдяки оперативній та злагодженій роботі рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на ємності з паливом.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися