Наслідки нічних обстрілів Харкова (ФОТО)

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав

Цієї ночі російські окупанти знову обстріляли місто Харків. У пресслужбі Поліції Харківської області показали наслідки події.

У ніч на 7 липня російські загарбники вдарили ракетами спеціалізованим навчальним закладом у Немишлянському районі Харкова. У поліції зазначають, що вибуховою хвилею було пошкоджено будівлю школи, утворилися дві вирви. На щастя, ніхто не постраждав.

picture

Крім того, внаслідок обстрілу було пошкоджено будинки громадян та нежитлові будівлі, розташовані неподалік місця попадання російської ракети.

picture

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №2. Правоохоронці вилучили уламки боєприпасів, задокументували військовий злочин країни-агресора.

picture

Зазначається, що за цим фактом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися