Нічні вибухи у Харкові: що відомо

Постраждалих внаслідок нічного обстрілу немає

Сьогоднішньої ночі російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Стали відомі деякі подробиці. Про це у своєму Telegram-каналі розповів голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, приблизно о 3:30 у Шевченківському районі міста пролунали вибухи. Було встановлено, що дві ракети вдарили поміж будинками. На щастя, внаслідок ракетного обстрілу ніхто не постраждав. Синєгубов підкреслив, що обстріл міста та області є тактикою російських військових для залякування мирного населення.

Також голова ХОВА розповів про стан постраждалих внаслідок вчорашнього обстрілу. Чотирирічний хлопчик проходить амбулаторне лікування. 16-річний хлопець зараз перебуває у лікарні, його стан оцінюється як середній. Усі дорослі пацієнти, які вчора внаслідок обстрілів отримали вибухові травми та осколкові поранення, у середньому стані.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Військові експерти вважають, що Росія хоче захопити Харківську область. На думку аналітиків, подання прапора регіону із зображенням символів Російської імперії та герба Харкова ХVII століття вже явно на це вказує. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків. За попередніми даними, російська армія вдарила по місту із реактивних систем залпового вогню "Смерч".

Відомий український співак розповів, що його родина зараз перебуває у місті в Харківській області, яке окуповано російськими військовими. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/3628
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися