Окупанти обстріляли один із районів Харкова: ФОТО наслідків ракетного удару

У Мережі опубліковано фотографії наслідків нічного обстрілу

Харківські правоохоронці показали, як виглядає Шевченківський район міста після нічного обстрілу. Фотографії наслідків було опубліковано у пресслужбі ГУНП Харківської області на офіційній сторінці у Facebook.

У ніч на 12 липня, приблизно о 3:50, по Шевченківському району Харкова з боку російських загарбників було здійснено ракетний удар. Про те, що сталося, відразу ж надійшло повідомлення в поліцію.

Встановлено, що внаслідок обстрілу снаряд потрапив у двір між житловими будинками. Частково було пошкоджено розташовані поруч будівлі. На місці влучення ракети утворилася вирва. Зазнав руйнування дитячий спортивний майданчик. На щастя, внаслідок нічних обстрілів ніхто із мирного населення не загинув та не постраждав.

picture

На місці події виїжджали слідчі. Ними було зафіксовано руйнування, зібрано всі уламки снарядів та задокументовано черговий злочин країни-агресора. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Військові експерти вважають, що Росія хоче захопити Харківську область. На думку аналітиків, подання прапора регіону із зображенням символів Російської імперії та герба Харкова ХVII століття вже явно на це вказує. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків. За попередніми даними, російська армія вдарила по місту із реактивних систем залпового вогню "Смерч".

Відомий український співак розповів, що його родина зараз перебуває у місті в Харківській області, яке окуповано російськими військовими. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися