На Харківщині ліквідовано російського офіцера (ФОТО)

Окупант загинув під час артобстрілу

У Харківській області було ліквідовано російського майора Олега Ляміна. Інформацію про це у своєму Telegram-каналі опублікував офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан.

Російські ЗМІ підтвердили інформацію про загибель Ляміна та заявили, що загинув він у Харківській області під час артобстрілу 26 червня. Російського окупанта поховали в Іжевську 7 липня.

"Майор Олег Лямін зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався та демілітаризувався. Слава Нації. Смерть ворогам", - пише Штефан.

picture

Варто зазначити, що втрати російських окупантів в особовому складі вже наближаються до 37 500 осіб. Їхні техніки війська РФ втратили вже понад 1600 танків, понад 3800 бойових броньованих машин, понад 800 артилерійських систем, понад 200 літаків та 180 вертольотів, а також практично 2700 одиниць автомобільної техніки.

Раніше видання "Коментарі. Харків" поінформував:

 У Генштабі ЗСУ розповіли про те, що роблять російські окупанти у Харківській області 13 липня. Також повідомлено про обстріл Харкова та багатьох населених пунктів у Харківській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Військові експерти вважають, що Росія хоче захопити Харківську область. На думку аналітиків, подання прапора регіону із зображенням символів Російської імперії та герба Харкова XVII століття вже явно на це вказує. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Російські окупанти обстріляли один із районів Харкова. внаслідок обстрілу снаряд потрапив у двір між житловими будинками. Частково було пошкоджено розташовані поруч будівлі. У поліції Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали наслідки обстрілу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися