Обстріл Харківщини 19 липня: що відомо

Протягом доби з пораненнями госпіталізували 5 мирних жителів Харківщини

Російські окупанти день за днем продовжують обстрілювати Харківську область, вбиваючи та травмуючи велику кількість людей. Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів про наслідки сьогоднішнього обстрілу російськими військовими Харківщини.

Сьогоднішньої ночі в селі Коробочкине пролунали вибухи приблизно о 3:00. Приблизно через годину окупанти завдали ракетного удару по селу Клугино-Башкирівка, Чугуївського району. Внаслідок цього було пошкоджено приватні будинки, сталися загоряння.

Вранці у селі Мосьпанове пролунали вибухи. Також окупанти вранці обстрілювали Циркуни. На цей момент відомо про трьох постраждалих - двох людей із села Мосьпанове було госпіталізовано, також було поранено одну жінку в Циркунах.

Синєгубов зазначає, що за останню добу на Харківщині від обстрілів з боку окупантів постраждали п'ять мирних громадян. У Харківському районі – 2 особи, Чугуївський район – 3 особи. На жаль, 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківському районі загинув.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Війська РФ наступали на Харків у лютому керуючись застарілими топографічними картами 1969 року. На картах повністю відсутній Салтівський житловий масив Харкова, а також Трав'янське та Муромське водосховища, які з'явилися у 70-ті роки.

ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.



Джерело: https://t.me/synegubov/3
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися