На Харківському напрямку серед окупантів почалася паніка: вони готові втікати

Військовий Росії поскаржився матері на те, що його товариші по службі готові тікати з війни

Російські окупанти, які зараз стоять у Харківській області, вже готові втікати з війни. Про це свідчить перехоплення розмови російського окупанта з матір'ю, яку на своєму YouTube-каналі опублікував радник голови МВС України Антон Геращенко.

У телефонній розмові з матір'ю окупант розповів, що його рота готова тікати з війни. Він зазначив, що не знає, чи побіжить командир роти разом з ними, і, ймовірно, він зовсім не знає про цю витівку своїх підлеглих. На слова про втечу мати загарбника поцікавилася причиною такого рішення.

"Мамо, у нас у генерала прізвисько "кривавий генерал", "тварина", тобто він погана людина. Він свого часу сказав, що йому по**й на людей - "Я хочу зайти до Харкова", - сказав військовий рф матері.

У відповідь на це жінка обурилася, бо вважає, що не можна так просто позбавити себе всіх нагород, які її син може отримати за участь у війні. Однак син на це їй відповів, що багатьом військовим уже немає до цієї справи, зараз вони просто перебувають у паніці. Також окупант заявив, що він чи не єдиний, хто не має наміру тікати.

"А як ви можете там залишитися, якщо всі втечуть? Ви що, удвох залишитеся з командиром роти? Ти зараз відпрацьовуєш минуле життя. У минулому житті ти мала зраду батьківщини. що в минулому житті в тебе була зрада батьківщини", - обурилася мати окупанти.

Військовий Росії також розповів матері про те, що втекти змогли вже понад 100 осіб і зараз вони знаходяться в Калінінграді. Проте за втечу їх нібито звільнили, а не посадили до в'язниці.

"Саше, тобі треба їх переконати, щоб вони (співслужбовці, - ред) залишилися! Ти розумієш, тікати від свого обов'язку, якщо ти вже туди заліз - ну, це прямо порушення серйозне. Я, звичайно, дуже хочу, щоб ти швидше звідти поїхав, але не таким шляхом", - сказала мати окупанта.

На це військовий Рос додав, що у них великі втрати. Багато поранено, багато вбито, тому йти в бій ніхто не хоче. Однак його мати дотримується думки, що військових ніхто не змушував і вони перебувають там за власним бажанням.

"Вже назвався вантажем - лізь у кузов", - підсумувала мати російського загарбника.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Війська РФ наступали на Харків у лютому керуючись застарілими топографічними картами 1969 року. На картах повністю відсутній Салтівський житловий масив Харкова, а також Трав'янське та Муромське водосховища, які з'явилися у 70-ті роки.

ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися