"Ми програємо. По телевізору такого не покажуть": окупант поскаржився родичці на невдачі РФ у війні

Російський загарбник розповів, що в їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90

Військові РФ у Харківській області зазнають великих невдач і втрат, тоді як по російському ТБ людям подають зовсім іншу інформацію. Про це свідчить телефонна розмова окупанта зі своєю родичкою, яку вдалося перехопити Службі безпеки України.

Так, російський окупант розповів родичці телефоном про те, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом. Він визнає, що в їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів Росії дуже низький: "По два дні навчили й всі відправили на передок. А вони не можуть потрапити взагалі, просто не можуть.

Водночас співрозмовниця обурена тим, що українські військові обстрілюють військових РФ і зазначає, що на інших напрямках російська армія може здобути перемогу.

"Ну, це по телевізору вам так розписують у квітах. Насправді тут зовсім по-іншому. По телевізору такого не покажуть і ніколи не скажуть правду. Ми програємо…" – сказав окупант.

Водночас російський загарбник зазначив, що їхня артилерія "настільки крива, що там можна за кілометри виміряти промахи". А тим часом українським військовим продовжує надходити озброєння.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.


 ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися