Що роблять окупанти у Харківській області

Попри те, що росіяни «поливають» наших захисників артилерійським вогнем, українські воїни дають відсіч у всіх напрямках.

Сьогодні розпочався 153 день війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші захисники щодня продовжують захищати рідну землю та боротися з окупантами на всіх напрямках. У свіжому ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомили про те, що зараз відбувається на Харківському напрямку.

Так, російські загарбники здійснювали вогняну поразку з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Борщова, Розплідник, Соснівка, Російські Тишки, Петрівка, Дементіївка, Рубіжне, Дуванка, Мосьпанове, Російська Лозова, Чугуїв, Клугино-Башкирівка. Наніс авіаудари біля Залимана та Мосьпанова.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що за останню добу ворог також обстріляв Циркунівську громаду, внаслідок чого було пошкоджено житловий будинок. А в Балаклійській громаді було пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

Синєгубов також додав, що наші захисники дають гідну відсіч ворогові та утримують позиції.

"Попри те, що росіяни "поливають" наших захисників артилерійським вогнем, ми даємо відсіч у всіх напрямках. У тому числі і стратегічному - Ізюмському", - сказав голова ХОВА.

Крім того, українські військові на напрямі Цупівка – Дементіївка завдали російським окупантам великих втрат.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ.

У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури . 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У прес-службі ДСНС показали фото руйнувань.

Рано вранці 26 липня у Харкові та Харківській області пролунали вибухи . У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили подробиці події. За інформацією джерела, ракетний удар було здійснено з міста Білгород. В результаті було пошкоджено цивільну інфраструктуру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися