Під Ізюмом вибухнув російський танк (ВІДЕО)

Момент вибуху відобразив український безпілотник

Сьогодні у Харківській області, де ведуться запеклі бої, було підірвано ворожий танк. Про це йдеться на сторінці OSINTtechnical у Twitter.

За інформацією джерела, 26 липня, під Ізюмом стався вибух російського танка Т-72Б3, що горить. Зазначається, що український безпілотник відобразив на відео цей момент. Журналісти проекту OSINTtechnical опублікували ролик на своїй сторінці.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ.

 У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.

• Рано вранці 26 липня у Харкові та Харківській області пролунали вибухи. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили подробиці події. За інформацією джерела, ракетний удар було здійснено з міста Білгород. В результаті було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

• У селищі Варварівка, Вовчанського району, Харківської області українські захисники розгромили військову техніку окупантів. За інформацією джерела, в результаті успішної операції Сил СПД СЗГ "АЗОВ Харків" у селищі було знищено три легкові автомобілі особового складу, 7 одиниць БМП-2, 2 танки Т-72Б3 та 37 ворожих загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися