Вибухи у Харкові 27 липня: коментар Ігоря Терехова

Внаслідок обстрілів поранення отримали 6 осіб

Сьогодні вранці Харків знову опинився під ракетним обстрілом. На території міста зафіксовано два "прильоти". Про це у своєму офіційному Telegram-каналі розповів мер Харкова Ігор Терехов.

27 липня приблизно о 4:25 мешканці Харкова чули вибухи у місті. Терехов повідомив, що російські окупанти обстріляли сьогодні Індустріальний район. Внаслідок події шестеро людей отримали поранення, загиблих, попередньо, немає.

"Два прильоти ракетами С-300. Рятувальники вже на місці розбирають завали", - зазначив Ігор Терехов.

Також вибухи лунали у Новобаварському районі.

"Був ще ранковий приліт до Новобаварського району. Там, на щастя, без постраждалих та без пожежі. Але вибиті вікна у житловому будинку", - додав Терехов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Вранці 26 липня   російські окупанти обстріляли Салтівський та Слобідський райони Харкова. У поліції показали світлини наслідків. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися