У Харкові вночі пролунали вибухи: що відомо

На щастя, внаслідок нічного обстрілу міста ніхто не постраждав

У ніч на 4 серпня окупанти вкотре обстріляли місто Харків. Ракета потрапила Немишлянським районом міста. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

За інформацією джерела, вибухи пролунали в місті приблизно о 1:30. Незабаром стало відомо, що ворожа ракета потрапила до об'єкту інфраструктури. За попередніми даними, є ще 2 влучення у відкриту територію у Харківському районі. На щастя постраждалих немає.

Також Синєгубов зазначив, що за останню добу окупанти обстрілювали Чугуївський та Харківський райони області. Внаслідок цього було пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі, а також сталося кілька пожеж. Циркунами окупанти тричі завдавали артилерійських обстрілів. Від обстрілів за цей час постраждали четверо людей і одна людина у Чугуєві загинула. 58-річний чоловік був громадянином Росії.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/3851
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися