Як просувається справа Миколи Харківського

Справу Миколу Харківського передали до полтавського суду

У Харкові триває суд над 16-річним Миколою Харківським, який спровокував резонансну ДТП на проспекті Гагаріна. Ситуацію прокоментував харківський бізнесмен Юрій Сапронов, котрий разом із іншими підприємцями пообіцяв посадити Миколу на максимально можливий термін.

"Ігор Черняк - представник нашого колективу і головний у юридичній площині пішов добровольцем у ЗСУ, але він веде цю тему. Я думаю, що все одно ця людина отримає своє. Я знаю, що її перевели до Полтави до СІЗО і всі процесуальні дії зараз відбуваються". у Полтаві", - розповів Юрій.

Нагадаємо, справу підлітка Миколи Харківського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП на проспекті Гагаріна, передали до Ленінського райсуду Полтави. Як повідомив прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, таке рішення ухвалили через бойові дії у Харкові. Справа перебуває на стадії підготовчого засідання.

Контекст:

Ввечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставляли до лікарні. За кермом автомобіля був 16-річний Миколай Харківський, що вже підтвердила експертиза.

У Харкові фахівці провели молекулярно-генетичну експертизу у справі про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна. Як і очікувалося, за кермом був 16-річний Микола Харківський. Експертиза показала, що на фронтальній подушці безпеки автомобіля Infinity була саме ДНК Миколи Харківського. Іншими словами, тепер можна впевнено сказати, що за кермом автомобіля був саме підліток і ніхто інший.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися