День Незалежності України: РФ обстрілює Харківщину

Російські окупанти 24 серпня завдають ударів по населених пунктах Золочівської громади Харківської області

Сьогодні російські загарбники обстріляли Золочівську громаду на Харківщині. Про це розповів голова громади Віктор Коваленко.

Приблизно о 7 годині ранку було завдано ударів по околицях Золочева. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Внаслідок обстрілів спалахнула трава.

Крім того, протягом кількох днів окупанти завдають ударів по селу Одноробівка. Також через обстріл зайнялася трава. Вогонь йде до будинків місцевих мешканців.

Також Коваленко зазначив, що під щоденними обстрілами перебувають Уди, Світличне, Карасівка, Соснівка.

"Постійно "Градами", артилерією б'ють цими селами. Зрозуміло, це лінія фронту. Там обстріли постійні. І вдень, і вночі", - сказав Коваленко.

Сьогодні, 24 серпня, на Харківщині запроваджено затяжну комендантську годину до завтрашнього ранку. Таких заходів було вжито, щоб захистити населення від обстрілів, які окупанти могли посилити у святковий день.

"Ми попередили всіх, щоб не виходили, не виїжджали. Фахівці — медики, пожежники, енергетики, поліцейські, газовики — отримали перепустки. Порушників комендантської години немає. Усі розуміють, що можуть бути будь-якої миті удари артилерійські, авіаційні, тому люди розуміють це, перебувають у місцях (укриттях, — ред) чи підвалах, чи льохах", — додав Коваленко.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У День Державного прапора України, 23 серпня, загарбники обстріляли місто касетними боєприпасами. Внаслідок цього постраждали житлові будинки. 38-річний чоловік отримав поранення. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові ракета розірвалася в повітрі над одним із районів, а її фрагменти впали на один із будинків у центрі міста. У Мережі показали фотографії уламків ворожої ракети.

25 серпня не курсуватиме низка приміських поїздів. Це з введенням довгого комендантського години. Докладніше про те, які поїзди скасовано, читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися