ЗСУ взяли в кільце окупантів на Харківщині: перехоплення розмови

Військов рф залишилися без їжі та води

Російські загарбники, які перебувають у Харківській області, скаржаться, що ЗСУ взяли їх у кільце і тепер вони не знають, що їм робити. Про це стало відомо із запису перехопленої розмови окупанта, яку опублікувало Головне управління розвідки МОУ.

Військовий Росії розповів по телефону своєму товаришеві, що його підрозділ українські захисники взяли в "кільце". Він і його товариші по службі перебувають без їжі, води й практично без зв'язку.

"Вони скрізь, коротше, навколо стоять. А кажуть ще, це, 7-му роту там взагалі всю роз'ярили", - сказав окупант.

Співрозмовник своєю чергою розповів, що 7 роту розбили повністю, а комбат втік.

У Харківській області складають списки мешканців Золочівської громади про згоду або відмову від можливої ​​евакуації перед осінньо-зимовим періодом. За словами голови Золочівської громади Віктора Коваленка, вже було отримано зразки документів, які мають заповнити місцеві жителі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Війська РФ 28 серпня завдали ракетного удару по адміністративній будівлі поряд із Харківською ОДА. За словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, за всю війну рф завдала сім ракетних ударів у районі будівлі ХОДА. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Харківський бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов привіз допомогу для військових. Також військові повідомили "Коментарям", що вони отримали додаткове озброєння та ситуація в Харківській області перебуває під контролем. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/DIUkraine/1223
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися