Окупанти обстріляли центр Харкова: перші подробиці від мера Терехова

Стало відомо про кількість загиблих внаслідок пригоди

Центральна частина Харкова зазнала обстрілів з боку російських загарбників. Стало відомо про наслідки події. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Приблизно о 10:00 у Харкові почали лунати вибухи після сигналу повітряної тривоги. Над містом піднялися стовпи диму. За словами Терехова, окупанти здійснили артилерійський обстріл центральної частини міста.

За попередньою інформацією, загалом у місті було вісім "прильотів" у досить великому квадраті.

"Поки знаємо про пожежу в одному з найулюбленіших місць відпочинку харків'ян. Прилетіло і до ще одного місця відпочинку - вибиті вікна в навколишніх будинках. Надходить інформація про приліт поряд з п'ятиповерховим житловим будинком, а також про потрапляння до одного з дошкільних навчальних закладів. центрі міста", - сказав Терехов.

Вже є інформація про 5 загиблих та 7 поранених. Подробиці встановлюються.

"Після обстрілу пожежа у житловому будинку в центрі Харкова. За словами рятувальників, є постраждалі - таким чином їхня кількість зростає", - мер.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

• У Харківській області складають списки мешканців Золочівської громади про згоду або відмову від можливої ​​евакуації перед осінньо-зимовим періодом. За словами голови Золочівської громади Віктора Коваленка, вже було отримано зразки документів, які мають заповнити місцеві жителі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Війська РФ 28 серпня завдали ракетного удару по адміністративній будівлі поряд із Харківською ОДА. За словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, за всю війну рф завдала сім ракетних ударів у районі будівлі ХОДА. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Харківський бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов привіз допомогу для військових. Також військові повідомили "Коментарям", що вони отримали додаткове озброєння та ситуація в Харківській області перебуває під контролем. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися