Харків і область зазнали авіаударів та обстрілів ракетами

На Харківщині противник зосереджує зусилля на утриманні захоплених районів, намагається покращити логістичне забезпечення військ, а також продовжує обстріли. Про це повідомляється у щоденному зведенні Генштабу ЗСУ, передають «Коментарі».

На Харківщині противник зосереджує зусилля на утриманні захоплених районів, намагається покращити логістичне забезпечення військ, а також продовжує обстріли. Про це повідомляється у щоденному зведенні Генштабу ЗСУ, передають "Коментарі".

Так, станом на 18:00 4 вересня, на Харківському напрямку ворог бив із танків, бойових машин, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Одноробівка, Соснівка, Уди, Руські Тишки, Петрівка, Руська Лозова, Великі Проходи, Старий Салтів, Петрівка, Норцівка, Гусарівка, Чепель, Покровське.

Війська РФ завдали авіаційних ударів у районах Перемоги (Харківський район) та Гусарівки (Ізюмський район), а також застосували безпілотники біля Питомника, Руської Лозової, Слатино, Іванівки, Балаклії, Савинцев та Руських Тишків.

"Ворог із високою інтенсивністю веде повітряну розвідку із застосуванням безпілотників. Здійснює пошук слабких місць у нашій обороні, намагається покращити тактичне становище", — повідомляють у Генштабі.



Загалом протягом доби ворог завдав 14 ракетних та понад 15 авіаударів по військових та цивільних об'єктах України. Постраждала громадянська інфраструктура в районах Харкова, Миколаєва, Вознесенська, Очакова та Сухого Ставка.

Також увечері 4 вересня близько 18:20 пролунали вибухи в Харкові. За інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, попередньо прильоти в Холодногірському та Новобаварському районах міста. Він повідомив, що у Новобаварському районі постраждав приватний сектор. Пошкоджено кілька приватних будинків та багатоповерхівку неподалік. Попередньо одна людина поранена. Голова ОВ Олег Синегубов повідомив, що медики госпіталізували двох людей. Вони у стані середньої тяжкості.

Пізно ввечері 4 вересня армія РФ обстріляла ракетами Харківську область, у регіоні лунали вибухи.

О 23:14 місцеві жителі Telegram повідомили про виліт ракети з території Білгородської області, а потім і другий. О 23:15 у регіоні було оголошено повітряну тривогу. Вибухи, яких було понад два, попередньо пролунали за межами Харкова. У районі Чугуєва вони також були чутні віддалено. Очікується офіційна інформація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися