В окупованій Балаклії «бавовна» – знищено ворожий склад БК

У місті Балаклія Харківської області, яке нині перебуває під тимчасовою окупацією, 43-а окрема артилерійська бригада імені гетьмана Тараса Трясило 4 вересня знищила ворожий склад боєприпасів.

У місті Балаклія Харківської області, яке нині перебуває під тимчасовою окупацією, 43-а окрема артилерійська бригада імені гетьмана Тараса Трясило 4 вересня знищила ворожий склад боєприпасів.

Як повідомляють "Коментарі", про це пише журналіст АндрійЦаплієнко. За його словами, українські захисники знищили російський склад за допомогою артилерійської установки 2С7 "Піон".

Снимок1.PNG


Зазначимо, що відповідної інформації на сторінці 43-ї бригади у Facebook немає. Інших офіційних підтверджень – також. На своїй сторінці у Facebook про знищення влучним ударом одного зі складів боєприпасів у Харківській області написав голова Харківської ОВ Олег Синегубов.

За даними Telegram-каналу "Збройні сили України. Війна зокупантами", протягом доби ЗСУ знищили три ворожі склади БК на півдні країни.

Пізніше канал опублікував інформацію і по Балаклії.


Сним5ок.PNG

Також Олег Синегубов повідомив, що минулої доби російські окупанти інтенсивно обстрілювали мирне населення міст і сіл Ізюмського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, виробничі об'єкти, виникали пожежі.

У Богодухівському районі загинула жінка 58 років, рятувальники розблокували тіло з-під завалів будинку. В Ізюмському районі постраждали 72-річна жінка та троє чоловіків 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранено чоловіка 67 років.

Нагадаємо, що пізно ввечері 4 вересня армія РФ обстріляла ракетами Харківську область, у регіоні лунали вибухи. О 23:14 місцеві жителі Telegram повідомили про виліт ракети з території Білгородської області, а потім і другий. О 23:15 у регіоні було оголошено повітряну тривогу. Вибухи, яких було понад два, попередньо пролунали за межами Харкова. У районі Чугуєва вони також були чутні віддалено. Очікується офіційна інформація.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися