У Харкові ліквідують наслідки ворожих обстрілів

Так, у Немишлянському районі розбирають завали та демонтують зруйновані перегородки у квартирах мешканців житлового будинку, який постраждав внаслідок влучення снаряду. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію прес-служби Харківської міської ради.

Так, у Немишлянському районі розбирають завали та демонтують зруйновані перегородки у квартирах мешканців житлового будинку, який постраждав внаслідок влучення снаряду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської міської ради.

Зараз бригади укріплюють стелю, прибирають сміття та готують конструктиви до відновлення. Роботи виконують фахівці підрядної організації АТ "Житлобуд-1".

picturepicturepicture

Тим часом в іншому районі міста слідчі фіксують наслідки обстрілу російськими військовими.

У поліції повідомляють, що 4 вересня ворожі війська атакували Новобаварський район міста. Є інформація про постраждалих. Вони доставлені до лікарні. Кількість потерпілих уточнюється.

Ракета влучила в землю на перехресті двох вулиць. Пошкоджені вікна, двері та дахи прилеглих  будинків.

Попередньо, обстріл здійснювався з зенітно-ракетного комплексу С-300.

picturepicturepicture

За адресою співробітники слідчо-оперативної групи провели огляди місць подій та зібрали речові докази.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі.

Наразі комунальники ліквідовують наслідки ворожих обстрілів. Роботи тривають як біля багатоквартирних будинків, так і в приватному секторі.

picturepicturepicturepicturepicture

Нагадаємо, що увечері 4 вересня близько 18:20 пролунали вибухи в Харкові. За інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, попередньо прильоти в Холодногірському та Новобаварському районах міста. Він повідомив, що у Новобаварському районі постраждав приватний сектор. Пошкоджено кілька приватних будинків та багатоповерхівку неподалік. Попередньо одна людина поранена.

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що медики госпіталізували двох людей. Вони у стані середньої тяжкості.

Пізно ввечері 4 вересня армія РФ обстріляла ракетами Харківську область, у регіоні лунали вибухи. О 23:14 місцеві жителі Telegram повідомили про виліт ракети з території Білгородської області, а потім і другий. О 23:15 у регіоні було оголошено повітряну тривогу. Вибухи, яких було понад два, попередньо пролунали за межами Харкова. У районі Чугуєва вони також були чутні віддалено.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися