У Харкові жінка «наволонтерила» для себе продуктів харчування на 150 тисяч гривень

27-річна харків’янка вигадала історію про свою псевдо волонтерську діяльність та присвоїла гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування на загальну суму майже 150 тисяч гривень. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію прес-служби Харківської обласної прокуратури.

27-річна харків’янка вигадала історію про свою псевдо волонтерську діяльність та присвоїла гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування на загальну суму майже 150 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської обласної прокуратури.

Так, жінка втерлася у довіру до волонтерки, розповіла історію про те, що планує організувати видачу гарячих обідів для мешканців багатоповерхового будинку, у Холодногірському районі м. Харкова, який постраждав від ворожого ракетного удару. Шахрайка отримала від волонтерів продукти харчування для 200 чоловік, розповівши, що готувати їжу вона буде в спеціально обладнаних приміщеннях у підвалі будинку, яких насправді ніколи не існувало.

Отримавши продукти харчування від волонтерки, підозрювана "робила вигляд", що допомагає містянам. Вона фотографувала своїх родичів на кухні для фейкового фотозвіту, який надсилала волонтерці. Насправді ж всі продукти "добродійка" залишила собі.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 27-річній харків’янці за фактом шахрайства, що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 2 ст. 190 КК України). Жінка спричинила збитки на суму майже 150 тис. гривень.

Досудове розслідування проводить СВ відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області.

qq6W6ePRuxfL6cjfDEN0NGKoV.jpg

Раніше у "Коментарях. Харків":

На Харківщині грабіжники напали на пенсіонера у власному будинку. Зловмисник разом з невстановленою особою проникли у будинок потерпілого, наділи йому на голову полімерний пакет, зв’язали руки та побили. Після таких жорстокостей пенсіонеру нічого не залишалося, як вказати нападникам, де знаходяться гроші та інші цінні речі. Зловмисники забрали 17 тисяч гривень, золоті прикраси, банківську картку та зникли в невідомому напрямку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися