На Харківщині грабіжники напали на пенсіонера у власному будинку

Зловмисник разом з невстановленою особою проникли у будинок потерпілого, наділи йому на голову полімерний пакет, зв’язали руки та побили. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Зловмисник разом з невстановленою особою проникли у будинок потерпілого, наділи йому на голову полімерний пакет, зв’язали руки та побили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Після таких жорстокостей пенсіонеру нічого не залишалося, як вказати нападникам, де знаходяться гроші та інші цінні речі. Грабіжники забрали 17 тисяч гривень, золоті прикраси, банківську картку та зникли в невідомому напрямку.

1 вересня до чергової частини відділу поліції № 3 ХРУП № 1 звернувся родич 73-річного постраждалого та повідомив про злочин.

Отримавши інформацію, оперативники відділу поліції та працівники управління карного розшуку  ГУ НП в Харківській області відразу розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення підозрюваних. Вже ввечері того ж дня до відділу поліції доставили одного з нападників. Ним виявився 37-річний житель міста Мерефа.

Підозрюваний разом з невстановленою особою, дізнавшись про те, що пенсіонер мешкає один, через незачинені двері проникли до будинку пенсіонера у селищі Високий. Поки господар порався на подвір’ї, зловмисники нишпорили у будинку в пошуках цінностей.  Коли потерпілий несподівано увійшов до хати, чоловіки схопили його, наділи на голову полімерний пакет, зв’язали руки та побили. Пенсіонер вказав місця, де лежали гроші та інші цінні речі.

5s6MQJmxtAX2cncXtIErTmSoU.jpeg

Наразі 37-річному нападнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція вживає заходи з розшуку та затримання співучасника злочину.

Нагадаємо, що у Харкові затримали "письменника ЛНР", який заперечував існування Української держави. 47-річний мешканець окупованої Горлівки проживав з кінця минулого року в Харкові та активно підтримував збройну агресію РФ проти України, розповсюджуючи відповідні матеріали та публікації. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися