Мешканців Балаклії просять дотримуватися інформаційної тиші

Балаклійська міська рада звернулася до місцевих мешканців з проханням не поширювати інформацію про військові операції, а також про пересування українських військ. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Балаклійська міська рада звернулася до місцевих мешканців з проханням не публікувати інформацію про військові операції, а також про пересування військ ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

"Є інформація про звільнення деяких населених пунктів Балаклійської громади. Чекаємо офіційного підтвердження. Розуміємо емоції кожного зараз, проте намагаймося дотримуватися режиму інформаційної тиші. Не поширюйте інформацію про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України чи Міністерства оборони. Також просимо не поширювати інформацію про пересування українських військ", – йдеться у повідомленні.

Також надані посилання для повідомлень щодо геолокації й переміщення окупантів та ворожої техніки, а також – щодо колаборантів та зрадників, для подальшого притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, що цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова 2 ракетних удари. Одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, що була поруч, постраждали кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих.

 Сьогодні близько 4 години ранку було зафіксовано 1 ракетний удар у м. Зміїв Чугуївського району, ракета влучила в землю поблизу лікувальної установи. На щастя, ніхто не постраждав.

"Вчора внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району отримали поранення 2 людей - 45-річний чоловік та 17 річний хлопець. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих – легкий та середній", – написав Олег Синєгубов. У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється про обстріл 9 населених пунктів Харківщини: ворог завдав ударів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися