Вночі Харків знову «накрили» ракетами: горіли авто та виробнича будівля

О пів на першу ночі ракетний удар знову припав по Харкову. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

О пів на першу ночі ракетний удар знову припав по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Мер міста о 01:02 відреагував на масивні вибухи у своєму Телеграмі та повідомив, що поки що відомо про прильоти у Немишлянському районі.

"За попередньою інформацією, там горять кілька авто та виробнича будівля. Ще кілька місць можливих прильотів перевіряють рятувальники. Про жертв чи постраждалих на цю хвилину інформації немає", – написав Ігор Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов також написав, що інформація про постраждалих наразі не надходила.

"На місцях влучень працюють профільні служби. В одному з районів Харкова є пошкодження інфраструктури", – повідомив Синєгубов.

ДОПОВНЕНО: Вранці голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив подробиці нічних обстрілів Харківщини:

"Цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова 2 ракетних удари. Одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, що була поруч, постраждали кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих".

Він також повідомив, що сьогодні близько 4 години ранку було зафіксовано 1 ракетний удар у м. Зміїв Чугуївського району, ракета влучила в землю поблизу лікувальної установи. На щастя, ніхто не постраждав.

"Вчора внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району отримали поранення 2 людей - 45-річний чоловік та 17 річний хлопець. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих – легкий та середній", – написав Олег Синєгубов.

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється про обстріл 9 населених пунктів Харківщини: ворог завдав ударів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Зокрема, вогонь вівся по населеним пунктам Прудянка, Чорноглазівка, Миронівка, Великі Проходи, Руська та Черкаська Лозова, Руські та Черкаські Тишки.

На Слов'янському напрямку окупанти обстріляли Слов'янськ, Велику Камишеваху, Долину, Краснопілля, Дмитрівку та Довгеньке.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

6 вересня вранці російські ракети потрапили до житлової багатоповерхівки у Київському районі Харкова. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції Харківської області Володимир Тимошко.

"Черговий злочин російських убивць. Ранковий мирний Харків здригнувся від потужних вибухів. Російські ракети потрапили в житлову багатоповерхівку. Ще встановлюємо, чи є постраждалі. На місці обстрілів працюють рятувальники та поліція", - написав поліцейський у Facebook.

Пізніше з'явилася інформація про ще один приліт також у центральну частину Київського району. "Пошкоджено адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих зараз немає. Житловий будинок за місцем першого прильоту сильно постраждав", – написав мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися