У Куп'янську знищили базу окупантів (ФОТО)

7 вересня близько 17:30 в окупованому Куп'янську на Харківщині пролунав гучний вибух. У харківських Телеграм-каналах повідомляють про потрапляння до колишнього клубу «Піраміда», де за інформацією ЗСУ був штаб окупантів.

7 вересня близько 17:30 в окупованому Куп'янську на Харківщині пролунав гучний вибух. У харківських Телеграм-каналах повідомляють про потрапляння до колишнього клубу "Піраміда", де за інформацією ЗСУ був штаб окупантів.

hixDcQcood5LTo5SPhICsVdvN.jpg

CrOhIztJrysqUbe-lWRaSw9hs.jpg

z8O13Zn15nU61qcNRwLRP0W05.jpg

Раніше у місті Балаклія Харківської області, яке знаходиться під тимчасовою окупацією, 43-а окрема артилерійська бригада імені гетьмана Тараса Трясило 4 вересня знищила ворожий склад боєприпасів.

Наразі війська РФ зранку закрили місто Куп'янськ на в'їзд та виїзд, а також глушать вже і російський інтернет та зв'язок. Про це повідомляють із Борівської громади , де людям також намагалися підмінити заглушений український зв'язок російською підробкою.

"На днях на території громади з'явилося покриття російського оператора "Міртелеком". Сім-картки "Міртелекому" почали продавати у приміщенні Укрпошти у Боровій. Але не встигли люди скористатися цим мобільним зв'язком, як він зник. Разом із ним у частині населених пунктів громади зникло й ефірне телебачення. Ймовірно, це пов'язано із знеструмленням внаслідок бойових дій вежі мобільного зв'язку у м. Куп'янськ", - зазначили у Борівській селищній раді.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куп'янська міська рада за довгий час вперше опублікувала повідомлення, в якому попередила місцевих мешканців про те, що дуже скоро ЗСУ звільнить місто від окупації. Про це депутат Куп'янської міської ради Вадим Крохмаль повідомив у відеозверненні.

"Будь ласка, не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких! Готуйте сховища та стратегічний запас їжі. Тримайте зарядженими павербанки. ЗСУ вже близько. Куп'янськ – завжди був і залишається українським містом. Слідкуйте за повідомленнями з офіційних джерел", – звернувся до земляків Вадим Крохмаль.

Він також повідомив, що вже зараз окупанти разом із місцевими колаборантами готуються до проведення референдуму у місті. І закликав усіх свідомих громадян, які залишилися у Куп'янську, не йти на референдум.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися