«Хороші новини з Харківщини», – Володимир Зеленський про контрнаступ ЗСУ (ВІДЕО)

Володимир Зеленський привідкрив завісу та проанонсував хороші новини з лінії фронту на Харківщині. Поки що населені пункти, які деокуповують українські військові, не називаються. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на вечірнє відеозвернення Президента України.

Володимир Зеленський привідкрив завісу та проанонсував хороші новини з лінії фронту на Харківщині. Поки що населені пункти, які деокуповують українські військові, не називаються. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на вечірнє відеозвернення Президента України.

"Цього тижня маємо хороші новини з Харківщини. Певно, ви всі вже бачили повідомлення щодо активності українських оборонців. І, думаю, кожен громадянин відчуває гордість за наших воїнів. Це заслужена гордість, правильне відчуття", – звернувся до українців Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що зараз іще не час називати ті чи інші населені пункти, у які повертається український прапор. Та подякував 25-й повітряно-десантній бригаді, 92-й окремій механізованій бригаді і 80-й десантно-штурмовій бригаді за хоробрість, за героїзм, проявлені під час виконання бойових завдань.



Також учора представники Офісу Президента України та Харківської ОВА відвідали позиції лінії оборони, що зводяться військовими ЗСУ на Харківщині.

Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко та керівник області Олег Синєгубов відмітили, що харків'яни пліч-о-пліч з військовими проводять неабияку роботу, щодо запобігання загроз з боку Росії.

"Це принципове питання для всіх регіонів, які мають кордон з ворогом. Керівництво області постійно звертається щодо допомоги з лісом та технікою. Будується декілька ліній оборони. Аби зведення укріплень було ефективним, Харківщині допомагають з різних регіонів та забезпечують всім необхідним", – сказав Олег Синєгубов.

Також він зауважив, що так готуються зустрічати ворога не тільки на Харківщині. Необхідні фортифікації будуть і на Рівненщини, Волині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині та Сумщині.

"Наше завдання – захистити Україну від ворога. Усіма силами та засобами. Харків’яни – мужні та працьовиті. І скільки б ворог не намагався завоювати чи залякати їх, – харків’яни не здадуться!", - підкреслив Олег Синєгубов.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися