Прокуратура фіксує наслідки ворожих обстрілів житлових районів Харкова (ФОТО)

Сьогодні близько 10 години ранку рашисти обстріляли житлові квартали Індустріального та Немишлянського районів м. Харкова. Пошкоджено низку будинків, школу, адміністративну будівлю та промислові приміщення. Загинуло двоє чоловіків 21 та 65 років. Ще четверо цивільних отримали поранення.

Сьогодні близько 10 години ранку рашисти обстріляли житлові квартали Індустріального та Немишлянського районів м. Харкова. Пошкоджень зазнали багатоквартирні будинки, школа, адмінбудівля та промислові приміщення. Загинуло двоє чоловіків 21 та 65 років. Поранено четверо цивільних.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської обласної прокуратури.

Наразі за процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Попередньо, окупанти обстріляли Харків з РСЗВ "Ураган". Поліція та прокуратура спільно провели огляди місць подій та вилучили уламки снарядів.

i1gU7RK2CacoTiNSUGEmCwvAG.jpg

TXfQS6fb3hgZ3HzmJ0_KcoeN4.jpg

-WNkMudza8RWZLIsPYXQm1Cpx.jpg

JHUfNoYhMIuou1Vxdje--zKuK.jpg

3v5SjkpiC-pvzi6IHvW74ly7R.jpg

csqhQIcW9b0wYtB_DhN4N_2ir.jpg

Також у ніч на 8 вересня ЗС РФ завдали ракетного удару по Холодногірському району м. Харкова. Ракета влучила в адміністративну будівлю одного з підприємств, що призвело до її повного знищення. У Салтівському районі ворожа ракета влучила на територію виробництва.

Як повідомляється, рашисти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

Нагадаємо, що російські військові продовжують завдавати ворожих ударів і по області. Внаслідок обстрілу с. Іванівка Чугуївського району поранено двох чоловіків 45 та 63 років.

У с. Безруки Харківського району внаслідок потрапляння снаряду окупантів виникла пожежа у господарчій споруді та гаражі загальною площею 150 кв. м. 74-річний чоловік та 71-річна жінка отримали поранення.

У подальшому матеріали справи будуть передані за підслідністю до Управління СБУ в Харківській області.

IztdCYuUAKVVc2i0XxgV2DtUf.jpg

PQqQEpPKVoUaPRZIhker8iPE0.jpg



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися