Стало відомо про постраждалих після нічних обстрілів Харківщини (ФОТО)

Цієї ночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет «самоліквідувалася» біля Росії. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синєгубова.

Цієї ночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет "самоліквідувалася" біля Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синєгубова.

Так, у Харкові внаслідок обстрілів з боку військ РФ сталася пожежа, було зруйновано триповерхову адмінбудівлю у Салтівському районі, є влучення у Київському районі – постраждала одна жінка 53 років.

Протягом доби окупанти завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Чугуївському, Богодухівському районам.

"Вночі ворог завдавав інтенсивних ударів по Харківському району – одна ракета потрапила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна", – написав Олег Синегубов.

Вранці медики госпіталізували чоловіка у Дергачівській громаді, де також рашисти продовжують накривати вогнем мирне населення.

Чугуївський район всю ніч зазнавав сильних обстрілів росіян. У Чугуєві, на жаль, загинула жінка 60 років. Пошкоджено приватні будинки, навчально-спортивний центр, господарські споруди.

Загалом, за інформацією голови ХОВА, за добу медики госпіталізували 10 осіб: 8 – у Харкові, 1 – у Лозівському районі, 1 – у Чугуївському районі.

4 особи за добу загинули (2 – Харків, 1 – Чугуївщина, 1 – Ізюмський район).

"Наші військові відбивають настання російської окупаційної армії, зокрема в районах населених пунктів Уди, Костянтинівка, Вернопілля, Плоське та Кам'янка. Російська армія деморалізована, відступаючи, намагається евакуювати поранених та пошкоджену техніку", – зазначив голова області.

owLYq5YTA_UqUufA7-nHCh33S.jpg

t9URu6xwH1teQh1rKZ2n5sw3T.jpg

1Y7hgmdio34_FcFADwkTrUfkX.jpg

Нагадаємо, вчора вночі російські війська знову відкрили вогонь по житлових районах Харкова та населених пунктах Харківської області. Спостерігачі повідомляли про численні обстріли з боку Білгородської області. У Телеграм-каналах місцеві жителі нарахували понад сім вибухів. Ближче до півночі міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про обстріл Київського та Салтівського районів міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися