Сильні вибухи у Харкові! Не виходьте з укриттів!

Наразі триває потужний обстріл Харкова. У місцевих телеграм-каналах повідомляється про сім вибухів по всьому місту. Мешканцям міста рекомендується не залишати укриття.

Наразі триває потужний обстріл Харкова. У місцевих телеграм-каналах повідомляється про сім вибухів по всьому місту. Мешканцям міста рекомендується не залишати укриття.

Про обстріл одного з районів міста о 14:18 повідомив мер Харкова Ігор Терехов :

"Потужний обстріл Харкова із РСЗВ. Поки що точно відомо про прильоти у Шевченківському районі. Попередньо постраждав дитсадок та пожежа на одній автозаправці. Про постраждалих інформація уточнюється".

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет "самоліквідувалась" на території Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синегубова.

Так, у Харкові внаслідок обстрілів з боку військ РФ сталася пожежа, було зруйновано триповерхову адмінбудівлю у Салтівському районі, є влучення у Київському районі – постраждала одна жінка 53 років.

Протягом доби окупанти завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Чугуївському, Богодухівському районам. "Вночі ворог завдавав інтенсивних ударів по Харківському району - одна ракета потрапила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна", - написав Олег Синегубов. Вранці медики госпіталізували чоловіка у Дергачівській громаді, де також рашисти продовжують накривати вогнем мирне населення. Чугуївський район всю ніч зазнавав сильних обстрілів росіян. У Чугуєві, на жаль, загинула жінка 60 років. Пошкоджено приватні будинки, навчально-спортивний центр, господарські споруди.

Загалом, за інформацією голови ХОВА, за добу медики госпіталізували 10 осіб: 8 – у Харкові, 1 – у Лозівському районі, 1 – у Чугуївському районі. 4 особи за добу загинули (2 – Харків, 1 – Чугуївщина, 1 – Ізюмський район).

"Наші військові відображають настання російської окупаційної армії, зокрема в районах населених пунктів Уди, Костянтинівка, Вернопілля, Плоське та Кам'янка. Російська армія деморалізована, відступаючи, намагається евакуювати поранених та пошкоджену техніку", – зазначив голова області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися