Нічний обстріл Харкова: є загиблий та постраждалі

Під вогонь потрапив Новобаварський район.

Сьогодні вночі російські війська обстріляли житлові квартали Харкова. Під вогнем опинився Новобаварський район. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Близько опівночі у місцевих Телеграм-каналах повідомлялося про вибухи. Вже о 00:53 Ігор Терехов написав, що під обстрілом – Новобаварський район.

"Потрапляння до житлового будинку. Про постраждалих і руйнування наразі інформації немає", – повідомив мер міста.

Пізніше міський голова повідомив, що стало відомо про одного загиблого та двох постраждалих. Будинок, обстріляний рашистами, частково зруйнований.

Нагадаємо, що минулої доби, 10 вересня, ворог інтенсивно обстрілював м. Харків та населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Внаслідок обстрілів Харкова загинув 43-річний чоловік, госпіталізовані з пораненнями ще четверо цивільних.

У Чугуївському районі поранення отримали 2 особи. В Ізюмському районі 1 поранено. Ще 2 людей госпіталізовано у Куп'янському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ЗСУ провели успішний і шокуючий контрнаступ у Харківській області та практично повністю звільнили регіон.

На брифінгу 11 вересня вони опублікували карту, де видно, що вони вивели війська практично з усієї області.

"Судячи з тієї інформації, яка надходить з ранку, все-таки є наказ залишити всю територію Харківщини. ЗС РФ уже евакуювали свої гарнізони на північ від Харкова, евакуйовано Вовчанськ, і Великий Бурлук. І я так розумію ВСУ тепер неспішно займатимуть цю територію", — написав російський пропагандист Подоляка, який вірив, що РФ затягує ЗСУ у пастку в Харківській області, але помилився.

Контекст: ЗСУ 6 вересня протягом кількох годин прорвали одразу дві лінії оборони РФ. За даними російських військкорів, перша лінія оборони складалася повністю з бійців т.зв. ЛДНР. Українські військові "на швидкості та техніці" влетіли на позиції ворога і без суттєвих втрат перемололи їх. Наступна лінія складалася із бійців Росгвардії. Російські паблики зазначили, що ці підрозділи не змогли адекватно скористатися своїм важким озброєнням і досить швидко побігли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися