Обстріл Харкова 12 вересня: є загиблі

Кількість поранених збільшилась до 4.

Щойно вдень російські війська знову обстріляли житлові райони Харкова. Інформація про руйнування уточнюється. На жаль, загинула одна людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Так, масовий обстріл Харкова припав на центральну частину міста. Також є "прильоти" у Основ'янському та Київському районах міста.

"Є попадання у дорожнє покриття у Київському районі Харкова. На жаль, одна людина загинула", – написав начальник Харківської ОВА Олег Синегубов.

Пізніше глава області повідомив, що кількість поранених збільшилась до 4 осіб.

Медики та рятувальники продовжують працювати на місці події.

Наразі скасування повітряної тривоги не було.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вчора ввечері двома крилатими ракетами було обстріляно один із найважливіших інфраструктурних об'єктів Харківщини – ТЕЦ-5. Без світла та частково без водопостачання опинилися п'ять областей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію представників місцевої влади.

Так, учора близько 20:00 у Харкові пролунали вибухи, після чого жителі міста, області та сусідніх регіонів стали спостерігати перебої з електропостачанням: світло зникло або повністю, або було дуже слабке напруження. Водопостачання також не було частково у п'яти регіонах.

Пізніше з'явилася офіційна інформація щодо обстрілу важливого інфраструктурного об'єкту, як з'ясувалося, ТЕЦ-5. "Двома крилатими ракетами потрапили об'єктами критичної інфраструктури під Харковом. Прямо зараз на місці працюють пожежники. Енергетики працюють над відновленням роботи систем критичної інфраструктури, щоб якнайшвидше з'явилася електроенергія в лікарнях та інших життєво важливих об'єктах. Громади, які зараз без світла, будуть запитані найближчим часом", - написав заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Він повідомив, що поки що без світла залишається низка областей: Харківська, Сумська, Полтавська, Дніпропетровська та частково Донецька. Міський голова Харкова Ігор Терехов також зазначив, що внаслідок удару в тих же районах немає води – не працюють насоси. Харків'яни, які в цей момент перебували в метро, за інформацією місцевих телеграм-каналів, вийшли з вагону та йшли пішки тунелем до найближчої станції.

Фахівці обленерго, харківські комунальні служби, пожежники-рятувальники ДСНС злагоджено та оперативно працювали над усуненням ушкоджень, що місту завдав ворог.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися