«Повторюється ситуація вчорашнього вечора», – Ігор Терехов

Через обстріл у місті немає світла та води.

Обстріл Харкова сьогодні вдень знову знеструмив райони міста та частково області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

"Повторюється ситуація вчорашнього вечора. Через обстріл виведено з ладу об'єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові пропало світло та припинено водопостачання. Енергетики, рятувальники та комунальники працюють над усуненням наслідків обстрілів", – написав міський голова.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська знову обстріляли житлові райони Харкова. Інформація про руйнування уточнюється. На жаль, загинула одна людина.

Так, масовий обстріл Харкова припав на центральну частину міста. Також є "прильоти" у Основ'янському та Київському районах міста.

"Є попадання у дорожнє покриття у Київському районі Харкова. На жаль, одна людина загинула", – написав начальник Харківської ОВ Олег Синегубов.

Пізніше глава області повідомив, що кількість поранених збільшилась до 4 осіб.

Медики та рятувальники продовжують працювати на місці події.

Наразі скасування повітряної тривоги не було.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вчора ввечері двома крилатими ракетами було обстріляно один із найважливіших інфраструктурних об'єктів Харківщини – ТЕЦ-5. Без світла та частково без водопостачання опинилися п'ять областей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію представників місцевої влади.

Так, учора близько 20:00 у Харкові пролунали вибухи, після чого жителі міста, області та сусідніх регіонів стали спостерігати перебої з електропостачанням: світло зникло або повністю, або було дуже слабке напруження. Водопостачання також не було частково у п'яти регіонах.

Пізніше з'явилася офіційна інформація щодо обстрілу важливого інфраструктурного об'єкту, як з'ясувалося, ТЕЦ-5. "Двома крилатими ракетами потрапили об'єктами критичної інфраструктури під Харковом. Прямо зараз на місці працюють пожежники. Енергетики працюють над відновленням роботи систем критичної інфраструктури, щоб якнайшвидше з'явилася електроенергія в лікарнях та інших життєво важливих об'єктах. Громади, які зараз без світла, будуть запитані найближчим часом", – написав заступник



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися