У Харкові продовжують відновлювати житловий фонд районів, що постраждали від обстрілів

Наводять лад у квартирах місцевих жителів і на прилеглій до будинків території.

У Холодногірському районі продовжують ремонтувати будинки, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Бригади КП "Харківспецбуд" оперативно ліквідують наслідки російських бомбардувань: ремонтують покрівлі, закривають контури, усувають аварійність будинкових елементів.

"Роботи продовжуються. Знаємо, що все відновимо, відбудуємо, примножимо! Повага та подяка нашим комунальникам!", – зазначили у районній адміністрації.

 KFOxmhDCYe4rvpCrvUT-Kcn7I.jpg

YjSp3lYHoWcukhHKBaOXFowQu.jpg

picture

picture

picture

Співробітники КП "Харківжитлобуд" продовжують відновлювати житловий фонд в Індустріальному та Слобідському районах. Зокрема, продовжуються роботи з ремонту покрівель, вікон та дверей, а також закриття контурів, пошкоджених внаслідок обстрілу.

З початку війни фахівці підприємства закрили у житлових будинках 12,8 тис. вікон, у вхідних групах відремонтували 84 двері, демонтували з подальшим ремонтом 335 дитячих та спортивних майданчиків, а також вивезли 788 куб. м сміття після демонтажу пошкоджених обстрілами будівель.

Крім того, комунальники знесли 168 та кронували 250 дерев, а також вивезли 349 куб. м гілок.

 picture

picture

picture

У Новобаварському районі комунальники ліквідують наслідки ворожих обстрілів, зокрема закривають пошкоджені обстрілами вікна та контури будинків.

 picture

picture

picture

Нагадаємо, що також зараз роботи ведуться у Немишлянському районі. З початку вересня житлові квартали Немишлянського району кілька разів зазнавали ворожих обстрілів. Постраждала безліч квартир місцевих мешканців.

На сьогодні ведуться роботи з відновлення житла харків'ян, про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Так, на даний момент у багатоквартирному будинку на вул. Амосова Немишлянського району ведуться роботи з демонтажу аварійних плит перекриття на технічному поверсі та зміцненню стелі. Роботи виконуються АТ "Житлобуд-1". Працівники будівельної фірми відновлюють підлогу та внутрішні стіни у квартирах мешканців, які були пошкоджені через ворожі обстріли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися