Вночі ворог обстріляв Лозову: зруйновано школу

Олег Синегубов розповів про ситуацію на Харківщині на 13 вересня.

Сьогодні вночі обстрілу Харкова не було. Проте населені пункти Харківщини були під ворожим вогнем. Люди дістали поранення. Є руйнація.

Близько третьої ночі обстріл рашистів припав на Лозову Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Через пряме потрапляння до школи почалася пожежа.

weux9GvcUSpJ-ZLYHLNX5uF86.jpg

Поки що інформації про постраждалих не надходило.

Минулої доби російські війська сильно обстрілювали Харків і Харківський, Чугуївський та Куп'янський райони області.

Як повідомляється в Центрі екстреної медичної допомоги, за добу в Харкові загинула одна людина, шестеро мирних жителів отримали поранення. Також одна людина була поранена в Ізюмському районі. У Харківському районі - двоє поранених, один із них підірвався на міні в Російських Тишках. У Куп'янському районі двоє цивільних загинули.

"На звільнених територіях фіксуються військові злочини окупантів, залишається високою мінна небезпека. Наші військові, поліція, ДСНС вживають заходів щодо повернення на ці території мирного життя" , – зазначив Олег Синегубов.

Нагадаємо , що село Уди на кордоні з Росією було звільнено під час контрнаступу ЗСУ на Харківщині. Від села, через постійні обстріли, нічого не залишилося. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Золочівської селищної ради Віктора Коваленка.

"Практично знищено і безлюдне село Уди. З квітучого до війни куточка Золочівщини, російські окупанти залишили по собі руїни та пустку. Душа рветься від болю, серце стискається від гніву. Україна – країна сильних духом людей. Відбудуємо зруйноване, люди повернуться додому. Святам передують будні, але тим голосніше відсвяткуємо Перемогу! Слава Україні! Слава ЗСУ!", - написав голова селищної ради. Він також додав фото, на яких видно, що в селі не залишилося жодного вцілілого будинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися