Село Уди на кордоні з Росією – повністю знищене окупантами (ФОТО)

На Харківщині продовжують звільняти населені пункти від варварської окупації рашистів.

Село Уди на кордоні з Росією було звільнено у ході контрнаступу ЗСУ на Харківщині. Наразі від села, через постійні обстріли, нічого не залишилося. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Золочівської селищної ради ВіктораКоваленка.

"Практично знищене і безлюдне село Уди. З квітучого до війни куточка Золочівщини, російські окупанти залишили після себе руїни і пустку. Душа рветься від болю, серце стискається від гніву. Україна – країна сильних духом людей. Відбудуємо зруйноване, люди повернуться додому. Святам завжди передують будні, але тим гучніше відсвяткуємо Перемогу! Слава Україні! Слава ЗСУ!", – написав очільник селищної ради.

До допису він також додав фото, на яких видно, що в селі не залишилося жодної вцілілої хати.

ln7Y5XECPD3iE3bK62DR1Udfl.jpg

KfEZ29G8Cm3gd--0rQFq9d9zi.jpg

-MFK8XwCUvrCuk3yW3wndnyKi.jpg

OczeUjDII_-C9fEkpsvPeHVra.jpg

QRNpYNXzHeCNReuINtRawH6UR.jpg





Нагадаємо, що заступник міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що ЗСУ завдяки контрнаступальним діям звільнили від окупації РФ вже 6000 кв. км української території.

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що на тимчасово зайнятих та звільнених від ворога українських територіях щодня фіксується до двохсот кривавих військових злочинів, скоєних російськими окупантами. Мінна небезпека у звільнених містах та селах залишається високою, понад сімдесят тисяч квадратних кілометрів у десяти областях заміновані боєприпасами та вибуховими речовинами. Сили оборони вживають заходів щодо якнайшвидшого повернення мирного життя до звільнених громад.

Чергове масштабне вбивство російськими військовими на Харківщині. Ще одне звільнене від окупантів село на Чугуївщині стало місцем злочину російських військових. Поліцейські виявили тіла мирних жителів зі слідами тортур у селищі Залізничному. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися