Президент Володимир Зеленський приїхав на звільнену від ворога Харківщину

Голова держави зараз в деокупованому Ізюмі.

Сьогодні вперше на деокуповану Харківщину з візитом приїхав Президент України Володимир Зеленський. У звільненому українськими десантниками Ізюмі урочисто підняли прапор України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади.

В урочистостях взяли участь Президент України Володимир Зеленський, заступник Міністра оборони Ганна Маляр,  представники ЗСУ та інших силових підрозділів, які декілька днів тому звільнили місто від рашиських окупантів.

На початку урочистостей присутні вшанували пам'ять загиблих захисників хвилиною мовчання, далі Президент України подякував воїнам за звільнені українські землі та в урочистій обстановці підняли український стяг над міською радою.

"Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо. Сьогодні, коли дивимося вгору, шукаємо тільки одне – прапор України.

Наш синьо-жовтий уже майорить у деокупованому Ізюмі. І так буде в кожному українському місті й селі. Рухаємося лише в одному напрямку – вперед і до перемоги", – написав Президент у Телеграмі.

uR0JZD_O7nNGgScNHO34DMOs5.jpg

KEVt5qAs6FWnZvQCal2k0yYrE.jpg

22eeshu3Xf-RWpjdQ-vLYvULM.jpg

AxGA0_lxKCb3AY55bqmCC7U3A.jpg

2M-n6JG4HZzRgmY5BBchoccGI.jpg

cHiy5-kO4UNDt4l77k5A4wD5I.jpg

Нагадаємо, що наразі після успішного контрнаступу ЗСУ та звільнення українських територій на Харківщині, відбуваються заходи по розмінуванню населених пунктів.

Піротехніки ДСНС насамперед обстежують мости та об'єкти критичної інфраструктури для того, щоб фахівці змогли підключити електропостачання, газопостачання, водопостачання та інші важливі послуги для населення.

Оперативно розглядаються й заявки місцевих жителів, які самі виявляють вибухонебезпечні предмети поряд зі своїми будинками чи іншою територією громади.

Тому, у разі виявлення боєприпасів та інших вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, необхідно терміново повідомляти за номерами "101" або "102".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися