Як із Харкова безпечно доїхати на деокуповану Харківщину (КАРТА)

Цим маршрутом рекомендують їхати в крайньому випадку.

Укравтодор опублікував маршрут для цивільних осіб, за яким можна безпечно проїхати автомобілем у звільнені Куп'янськ, Балаклію та Ізюм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, з 11 вересня Службою автодоріг у Харківській області ведуться роботи з обстеження всіх шляхів на території Харківської області, що звільнена від рашистів.

Наразі спільно з піротехніками ДСНС шляховики оцінюють збитки, завдані армією РФ дорожній інфраструктурі Харківщини.

Розробляється план логістичного з'єднання Харківської області, а також дорожня техніка розпочала розчищення доріг від уламків військової техніки, боєприпасів та інших слідів війни.

Насамперед відновлюється транспортне сполучення з центрами об'єднаних громад області, які вже звільнили – Це Ізюм, Куп'янськ та Балаклія. У гугл картах вже розроблено маршрут, яким можна дістатися до цього населених пунктів з Харкова.

Зазначимо, що без необхідності не рекомендується пересуватися цим маршрутом, оскільки ще тривають роботи з розмінування та забезпечення безперешкодного проїзду.

Служба автошляхів рекомендує пересуватися тільки у світлий час доби та дотримуватися безпечної швидкості руху.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 вересня, запустили електричку "Харків-Балаклія". Для зручності пасажирів запустили рейковий автобус. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці". Для того, щоб мешканці Харківщини могли потрапити до обласного центру, а також поступово повертатися додому, працівники залізниці оперативно відновили міст та десятки шляхів та контактних мереж, які були пошкоджені через активні бойові дії. Розклад та маршрут проходження рейкового автобуса можна подивитися тут .



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися