Нічний Харків знову під «вогнем»: є поранені, серед них – діти

Ворог також тероризував звільнені населені пункти Харківщини.

В ніч на 16 вересня російські війська знов гатили мирними кварталами Харкова. Ракети потрапили до Слобідського та Київського районів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію від місцевої влади.

Ракетний обстріл міста почався о 3:30 ночі. За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, одне з влучань прийшлося у землю біля двохповерхового житлового будинку, є пошкодження комунікацій, горів автомобіль.

"Легкі осколкові поранення отримали 2 дорослих та 2 дітей 5 та 17 років. Госпіталізації не потребували", – повідомив очільник області.

У Київському районі Харкова росіяни ракетою влучили в одноповерхову будівлю. Попередньо – постраждалих немає.

Також протягом усього дня ворог наносив удари на звільнені території Харківщини. Обстрілювалися населені пункти Харківського, Куп'янського та Ізюмського районів. Є зруйновані житлові будинки та постраждалі.

"За попередніми даними, в Куп'янському районі 10 людей зазнали поранення, в тому числі 2 дітей 12 та 13 років. Ще  поранена 1 жінка в Ізюмському районі, та 1 – в Харківському. Інформація уточнюється. Постраждалі госпіталізовані, їм надається уся необхідна медична допомога", – написав Олег Синєгубов.

Раніше у "Коментарях. Харків":

У Харкові російські війська обстріляли будівлю Слідчого управління. Як тепер виглядає зруйнована будівля, показав начальник слідства. Внаслідок влучення російського снаряда зруйновано будівлю Слідчого управління ГУ НП у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника управління Сергія Болвінова.

Оскільки заборонено називати та публікувати фото місць обстрілів одразу після "прильотів", фото зруйнованого Слідчого управління, розташованого на вул. Весніна, начальник відомства опублікував пізніше на своїй сторінці у Фейсбуці. Сергій Болвінов повідомив, що на щастя, ніхто не постраждав під час обстрілу, оскільки всі співробітники дотримуються правил поведінки при повітряній тривозі і перебували у підвальному приміщенні. Керівник управління зазначив, що російські ракети зруйнували п'ятий та четвертий поверх – на цих поверхах були кабінети слідчих та криміналістів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися