Війська РФ обстріляли Дергачі та скинули міни з безпілотника

Влада міста застерігає мешканців про небезпеку.

Окупанти обстріляли з артилерії Дергачі Харківського району, а також розкидали міни з повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

"Шановні громадяни! Російські окупанти обстріляли Дергачі з артилерії та скинули над містом з безпілотника міни з відкладеною детонацією! Будь ласка, будьте дуже обережними, пересуваючись містом!", – написали у міськраді.

Нагадаємо, що раніше у "Коментарях. Харків" повідомлялося, що за добу шість мешканцівХарківщини підірвалися на мінах. Усіх постраждалих госпіталізовано з пораненнями.

Минулої доби росіяни продовжували обстріли населених пунктів Харківської області. Наразі й зараз в місцевих телеграм-каналах повідомляють про вибухи на Харківщині. За добу з 18 на 19 вересня окупанти вели вогонь населеними пунктами Харківщини вздовж лінії зіткнення та кордону з РФ в Куп'янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, в результаті обстрілів, пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди та об'єкти інфраструктури. Також є постраждалі: в Куп'янську поранення отримав хлопчик 11 років, в Чугуївському районі з пораненнями госпіталізована 65-річна жінка.

Після звільнення території Харківщини від рашистів на деокупованих територія дуже велику загрозу становлять міни та інші боєприпаси. Протягом минулої доби на мінах підірвались 6 мирних мешканців. 2 людей підірвалися на авто в Дергачівському районі, ще 2 – в Ізюмському, 2 – в Чугуївському. Усі вони госпіталізовані з пораненнями.

"Вкотре закликаю усіх мешканців звільнених територій бути максимально обережними. Уникайте узбіч доріг, лісосмуг, та другорядних доріг. Пересувайтеся лише там, де уже проведено розмінування", – звернувся до громадян Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися