На деокупованій Харківщині вже розчищено 92 км доріг державного значення

Дорожники продовжують працювати та прибирати сліди окупації з області.

На звільненій території Харківської області працівники Служби автодоріг продовжують обстеження автошляхів та узбіч для безпечного проїзду громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

Чиновник повідомив, що роботи ведуться щодня, дорожники починають працювати де вже провели розмінування.

Зараз продовжують очищати від сміття та уламків М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-20 Харків – Щербаківка (на м. Бєлгород), М-18 Харків – Сімферополь – Ялта, Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка.

FD-2SEpU2p4_NVhnZJDGCNFMV.jpg

zBWeqKfGyXGuIecp1sJjPsj7I.jpg

pATYhcJ9kcE68w4xOoWvMOvlt.jpg

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укравтодор опублікував маршрут для цивільних осіб, за яким можна безпечно проїхати автомобілем у звільнені Куп'янськ, Балаклію та Ізюм.

Так, з 11 вересня Службою автодоріг у Харківській області ведуться роботи з обстеження всіх шляхів на території Харківської області, що звільнена від рашистів. Наразі спільно з піротехніками ДСНС шляховики оцінюють збитки, завдані армією РФ дорожній інфраструктурі Харківщини. Розробляється план логістичного з'єднання Харківської області, а також дорожня техніка розпочала розчищення доріг від уламків військової техніки, боєприпасів та інших слідів війни.

Насамперед відновлюється транспортне сполучення з центрами об'єднаних громад області, які вже звільнили – це Ізюм, Куп'янськ та Балаклія. У гугл картах вже розроблено маршрут, яким можна дістатися до цього населених пунктів з Харкова.

Зазначимо, що без необхідності не рекомендується пересуватися цим маршрутом, оскільки ще тривають роботи з розмінування та забезпечення безперешкодного проїзду. Служба автошляхів рекомендує пересуватися тільки у світлий час доби та дотримуватися безпечної швидкості руху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися