У центрі Харкова відновлюють дороги після обстрілів (ФОТО)

Роботи проводяться на вул. Сумській.

Ворожі обстріли майже щодня руйнують інфраструктуру Харкова. Міські служби оперативно реагують та ліквідують наслідки "прильотів" від рашистів.

Наразі робітники КП "Шляхрембуд" проводять підготовчі роботи та відновлюють асфальтобетонне покриття тротуарної частини на вул. Сумській, ліквідуючи наслідки обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

Також робочі  прибирають міські магістралі від змету та сміття.

kymSyKaJqh7ge3KAZXkNx2UWj.jpg

VED1upm1oycjj7RdxTqs4anO6.jpg

ta6Czj2Odwr96Xb9izfpS6jb9.jpg

sTFjvoMBWuuFmr5eocqjahqnt.jpg

uY1zedl4oj0dETox0IujJ0k6w.jpg

Нагадаємо, що в місті продовжуються роботи по відновленню житлового фонду, що постраждав від ракетних обстрілів російськими військами.

У Немишлянському, Салтівському, Основ’янському та Новобаварському районі продовжуються відновлювальні роботи у житлових будинках, що були пошкоджені в результаті ворожих обстрілів.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У Немишлянському  районі  робітники демонтували аварійні конструкції у житловому будинку по вул. Краснодарській. Будинок було пошкоджено під час ракетного обстрілу російськими військовими. Наразі тривають зварювальні та монтажні  роботи з укріплення стін. Відновленням будинку займаються працівники підрядної організації  ТОВ "Балрембуд".

У рамках підготовки до опалювального сезону триває закриття контурів у житлових будинках Салтівського району.  Роботи на доручення міського голови виконують фахівці КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство".

В Основ‘янському районі відремонтували ділянку покрівлі у будинку на Павлівському майдані, що була пошкоджена внаслідок ворожого обстрілу. Роботи виконали майстри КП "Харківспецбуд".

Робітники КП "Харкiвспецбуд" продовжують ремонтно-відновлювальні роботи житлового будинку по вул. Тімірязєва, який був пошкоджений під час ворожих обстрілів Новобаварського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися