В Ізюмському районі облаштували тимчасову переправу

На деокупованих територіях Харківської області працівники дорожніх служб відновлюють автошляхи.

Після звільнення Ізюмського району від російських окупантів було виявлено один із зруйнованих мостів через річку. Встановлення переправи мало велике значення - через зруйнований міст пролягають важливі логістичні маршрути. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. Також відновлення автодороги необхідне для забезпечення населення звільнених територій гуманітарною допомогою, будівельними матеріалами тощо.

Фахівці ДП "Дороги Харківщини", враховуючи необхідність встановлення безперешкодного автосполучення, наступного дня після деокупації почали проводити відновлювальні роботи.

picture

picture

picture

Як повідомили в Харківській ОВА, працівники дорожніх служб працювали майже цілодобово. Тож через три дні автосполучення було відновлено за рахунок встановлення тимчасової переправи. У її будівництві задіяло 15 одиниць дорожньої техніки та 25 робітників. 

На деокупованих територіях Харківщини також відновлюють залізничне сполучення. З 15 вересня почали курсувати поїзди між Харковом та Балаклією. На цій ділянці запустили рейковий автобус. Щоб відновити сполучення та спростити маршрут для мешканців області було оперативно відновлено міст та десятки шляхів і контактних мереж, що зазнали пошкоджень внаслідок активних бойових дій. Вартість проїзду з Харкова до Балаклії становитиме 29 грн

А з 19 вересня поновили залізничне сполучення Харків — Дергачі та Харків — Чугуїв. На маршруті Харків Дергачі використовується рейковий автобус на 90 місць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися